Magisk känsla! <3

Jag är så otroligt lycklig just nu! Det går verkligen inte att beskriva med ord. I torsdags fick vi en kallelse till ultraljudet! Den 13/4-12!! :) Då ska vi äntligen få se den lilla skatten som växer i min mage! Ska bli så fantastiskt! <3

Magen börjar synas nu :) Känns toppen kul!
Idag kommer Ola äntligen hem. Han har varit i Bryssel hos en vän som skulle gifta sig och han var vittne. Vi har inte setts så mycket den senaste veckan då vi båda haft mycket att göra så jag saknar honom väldigt mycket.


Kramar

M.s

2/5+13/9-12

De två datumen betyder mycket för mig! Den 2 maj flyttar Ola och jag till Ödåkra. Vi har köpt en nybyggd bostadsrätt där. En 3a. Vi behövde lite bättre kök och badrum än det vi har i dagsläget + att vi behöver ett extra rum då vi ska få en liten kompis ca den 13 september! Vi ska bli föräldrar. Jag ska bli mamma... känns så himla overkligt att det verkligen äntligen ska hända. Hade en plan i huvudet hur jag skulle skriva detta inlägget men det är så mycket känslor som jag inte får styr på i text märker jag. Så det får bli ett sånt här lite halvdant :).
Ville mest berätta att vi ska få barn.. Är så himla lycklig.. Går inte att beskriva med ord.

Kram Ms


RSS 2.0