Då var det gjort

Har klippt av håret igen. Var nog det som behövdes för att få ordning på mig igen. Känner att jag är alldeles för mkt beroende av bekräftelse nu o sist jag kapa håret hjälpte det rätt bra. Alla behöver vi få höra att vi är bra o fina men det är viktigt att man tycker om sig själv med för den man är. Just den punkten är jag lite dålig på just nu så då får man se till o göra något åt det. Det är ju alltid lite av en chock när man ser sig i speglen när man är ny klippt men i regel tar det nån dag sen är man van.

Over and out..

Ms

14/4-10

- Remeber yesterday, dream about towmorrow and live today -

Så sant. Det ska bli min nya tattu hade jag tänkt.

Våren har verkligen börjat komma nu. Helt underbart. Solen har varit så otroligt efter längtad. Av fler än mig vågar jag säga. Det har varit en lång och dyster vinter. Så det är många som behöver lite ny energi.
Allt som händer en i livet händer av en anledning. Jag lever ju lite så efter mottot " är det menat så är det" även om man ibland kan ha lite svårt för att se vad meningen med vissa saker var.. kanske får man inte det svaret förrän många år senare. För sen är det ju så att ju äldre man blir så ser man ju saker på ett annat sätt och från andra viklar. Sen är det ju så med att när man är mitt uppe i saken så har man svårt att tänka klart. Det är ju det sköna med tiden. Den stannar ju aldrig.. den fortsätter.

Ska 2010 bli ett bra år? Jag har varit tveksam för det var ju ingen bra start men jag har börjat få nya vibbar... Efter regn kommer solsken..

Njut av livet. Ni får bara ett.

Ms

Dagens insikt

Man brukar ju säga så att man lär sig av andra lite hur man inte vill vara. Jag har lite svårt för folk som tycker såå synd om sig själva o beklagar sig hela tiden. Idag kom jag till insikt att jag har gjort det angående ett visst kapitell i mitt liv. Jag har skyllt på en viss person och lagt enormt mkt skuld o ilska på denna. Vilket faktiskt den inte förtjäna. Jag var inte så trevlig och god som jag verkar ha trott. Det sköna med att tiden går är att man får lite perspektiv på saker. Sen har jag ju blivit äldre med. En personlighets grej med mig själv som jag verkligen inte gillar med mig själv är att jag kan vara rätt självupptagen och skylla på massa. Det är en sida jag verkligen vill ha bort men det är svårt. Det är ju bara att öva på och vara uppmärksam på sig själv när man märker att man blir så.

RSS 2.0