Watcha Say?

Vi blev ju som bekant uppsagda för snart ett år sedan från City mail dk. Vilket jag idag för min egen del är rätt tacksam för så här i efterhand. Det var dags att komma vidare helt enkelt. Sen var där ju några saker man gärna velat ta med sig till sitt nya jobb. Dom DÄR kollegorna, Dom DÄR stunderna och dom DÄR känslorna. Visst man har ju dom alltid i sitt minne men ibland saknar man dom rent fysiskt. Man blev som en liten familj när man pendla ihop varje morgon o eftermiddag/ibland kväll. Man lärde känna varandra och ens personlighet. Man behövde inte förklara sina "udda" ,enligt vissa, egenskaper som man har. Allt liksom föll sig så naturligt.

Igår var vi 4 gamla kollegor från det jobbet + en mini passagerare :) samlade här hemma hos mig. Alla har olika liv och livstilar idag men ändå kändes allt så "vanligt" och skönt. Man var fortfarande lika trygg och bekväm. Det har hänt mycket i allas liv och man har växt som person. Det som kändes absolut bäst var att trotts att vi inte ses varje dag som innan och att vi bor med avstånd från varann så känns det ändå som om det var igår vi sågs senast. Det är ett tecken på en riktigt bra relation tycker jag.

Snart kan jag nog skriva om en sak som jag sökt. Vill dock vänta tills jag helt vet vad svaret blir i den frågan. Jag kan ju bara hoppas på att det blir bra helt enkelt. Sen är det ju så att allt sker av en anledning så om det skulle vara så att det inte blir något med det så är det ju det som är meningen.


" -Another shot of whiskey, can't stop looking at the door.
Wishing you'd come sweeping in the way you did before.
And I wonder if I ever cross your mind.
For me it happens all the time.

It's a quarter after one, I'm all alone and I need you now.
And I said I wouldn't call, but I'm a little drunk and I need you now.
And I don't know how I can do without, I just need you now- "

Denna texten är på så många sätt skriven direkt ur mitt liv...

LIte blandad kompott blev det idag...

Ms


RSS 2.0