Torsdagen den 23/2-12

Idag är en SÅN dag.. En sån dag när allt bara blir blä.. Vi låg efter på jobb igår och idag så när jag vaknade i morse var jag ju inte allt för pepp men tog mig upp och kom iväg till jobb. Kom dit och då kändes det bättre än väntat och jag kammade på som en virvelvind för Carro och jag skulle ta en promenad efter jobb. Alltid när vi bokar så får jag jobba över..så trist men iallafall så försökte jag vinna tid och jag lyckades! Fram tills att jag kom hem och parkerade min bil och inser att mina husnycklar inte finns där dom brukar. Enbart för att jag inte la dom där jag brukar på morgonen. Jag är en sådan person som har vissa väldigt invanda rutiner och görs det inte på det viset så missas det. Så därför kom inte mina nycklar med hem idag. Då bara brast mitt goda humör och en trött, tjurig allt för känslosam Malin kom fram. Så jag gav bara upp där i bilen. Fick sitta där snällt och vänta på att Ola skulle komma hem från jobb. (Antagligen därför jag köpte en skvallerblaska när jag var i affären och köpte batteri på vägen hem. Ödet visste redan vad som väntade mig!) Sen skulle han ju iväg och skjuta med pappa direkt och våra extra nycklar är glömda i Karlskrona sen i helgen när vi var där. Det är verkligen inte nycklarnas vecka...

Men jag lever ju efter mottot att allt händer av en anledning och när jag satte mig tjurig som bara jag kan vara framför datan så såg jag att André var inloggad och jag har tänk mycket på honom den senaste tiden för vi har inte hörts så mycket så vi började snacka och då kände jag hur tjur Malin bara försvann!! André är bra på det. Att få bort henne.  Så idag var det meningen att jag skulle snacka med André och på lördag träffar jag Carro i vilket fall som! :) För då ska hon, jag och Therese ha tjejdag i Malmö! Det är Carros och min tradition men vi tänkte att Therese kunde få vara med på denna fina tradition!

Så dagen som började lite halv blä och fick en dos av blä på eftermiddagen slutade faktiskt himla bra ändå :)

På tal om André så kommer han hem helgen den 9e :) KUL!!!!!!!!

Kram M.s

Long time inget skrivet!

Februari är här. Vilket innebär ännu en månad närmare den efterlängtade våren + att Mello har dragit igång. Alltid lika intressant att se vilka de "bästa" bidragen är vi har att komma med.
Klippte av mig min toffs idag.. :O kände att det var dags. Min frisyr har ju mest stått för hur jag har känt mig de senaste åren. Splittrad.. där av kort på ena sidan o längre på andra. Men nu är det rätt jämnt faktiskt och det är ju så jag känner i livet rätt allmänt. Att det är mer jämnt. Har lite saker som ska fixas men känner mig väldigt taggad till den förändringen. Är verkligen jätte redo!

Ola och jag tog en spontan fredags mys weekend på Grand Hotell i Mölle igår till idag. Rekomenderar det verklilgen! Vi hade extra turen och fick ett rum med havsutsikt. Så när jag vaknade i morse o satte mig upp så sa jag till Ola. "Så det är detta folk betalar för?" :) Magisk känsla.

Händer mer kul saker fram över nu. London, Storebror med hans familj kommer ner, Therese kommer hem igen, Karlskrona och ska få träffa lammen och sen en EXTRA speciell sak som kommer hända :D

Ikväll kommer mamma, mormor och Jenny hit så ska vi äta lite och se Mello. Nadja var lite sjuk så hon kommer inte.. :( Ola och pappa är hos vars en kompis.

Ha det bra i februari månaden! Snart kommer våren. Ca den 27 februari.

Kram Ms




Världens sötaste lilla tjej!

Ps. Glömde ju visa en häftig bild. Kolla först på den Irland bilden som jag hade i mitt förra inlägg. Den är tagen från internet när jag googlade.

Vadå COOLT!!!!!! Been there!! Har någon bild som är identisk med den
andra men den här är finare :D


Sen även denna. Den vita lilla pricken nere vid vatten fallet är jag.
Irlands största vattenfall.

Såå...Hej!

RSS 2.0