Våren

Var typ precis ute o joggade. Måste ju hålla igång mig nu när jag inte har alla mina trapphus kvar.. men det är himla uppiggande o vara ute o få lite luft. Måndag idag, tvättar nu ikväll så det blir en lite sen kväll. Vi ska upp till Matte o Therese på fredag o vara där till söndag. Ska bli himla kul! Vi ska ju gå på Scotts på kvällen :) o DANSA!!  Hade förästen världens härligaste helg nu. Har haft sånna toppen helger nu en lång tid :) så himla mysigt. Våren är verkligen här nu! Så fantastiskt! Allt slår ut. Även människorna. Det är så kul hur man nästan tycker att befolkningen fördubblas när blommorna o solen tittar fram.

Solsken till er!

M

Kanske :)

Är det kanske så... att det är dags... :) Jag hoppas faktiskt. Tror jag är redo för det och att jag är på rätt plan med det nu. Vi får la se. Tar inte ut något i förskott men hoppas i smyg.
Har varit en mysig helg. Fick min söta bil! :) Så det har körts en del kan man säga!

Kram M

Strävan

Vad är det man strävar efter i livet? Alla har vi olika mål och olika önskningar i livet. Sen är det ju lite så att man strävar efter olika saker olika perioder i livet. Jag har ju en önskan om att någon dag få skapa en familj och bygga upp en framtid där men nu då? Fram tills att man når dit. Vad strävar jag efter då. Kom på det nu idag att jag faktiskt inte har den blekaste aningen. För tillfället så bara susar jag runt känns det som.. Inget direkt mål och ingen direkt önskan om något just nu. Känns lite trist nu när det gick upp för mig. Är ett gott tecken att inte ha några direkta förväntningar just nu? Eller är det dåligt? Jag kan inte bestämma mig helt för svaret där än. Det dåliga dock som jag kan tycka med det hela är att jag är aningen uttråkad... o jag vet faktiskt inte helt hur jag ska fylla det utrymmet o med vad. Det har tyvärr blivit att man sökt lite bekräftelse från folk. Vilket jag inte tycker om. Har ju sagt att jag inte vill vara beroende av andras komplimanger för att känna mig värdefull.

Jag vet bara inte vad jag vill just nu men jag tycker inte om denna känslan jag har.. O jag vet inte vad jag ska göra för att få bort den. Så har ni nått tips så tar jag gärna emot det.

Kram

Hmmm..

Jag är så trött nu asså på människor. Jag fattar inte vad som går igenom folks huvud asså. Överhuvudtaget inte alls. Det är så intressant hur mycker folk blandar sig i ens liv o talar om för en hur man är och hur man ska vara. Dom borde kanske ta den tiden och titta lite på sig själva med. Jag blandar mig inte i andras liv. Kan komma med råd om det skulle hjälpa o säga mina personliga tankar om det hela men där stannar det. Fine att folk gör detsamma med mig och jag vill höra andras åsikt om saker för man tänker olika och det är bra o höra olika syner för man kan lätt bli insnöad på sitt eget men när det blir för mycket av det goda blir man trött... Det är väldigt lätt att tala om vad andra gör "fel" men att man kanske inte ser sina egna brister lika lätt.. vilket kan vara påfrestande ibland åt båda hållen.
Jag är trött...
Jag vet inte om det är mig det är fel på eller vad det är..

M

Life´s too short..

För att bara slösas bort på skit saker. Uppskatta livets alla sidor. Både dom bra o dom mindre bra. Man måste ha både ock för att se skillnader.
 
Malin är ägare till en sprillans ny bil. Suzuki splash! Det ni! :) Känns jätte konstigt.. Men men det lägger sig nog. Pappa och jag var o skrev på papper innan idag.

Tillykke med det!

M

Eller?

Jag har försökt o det känns inte rätt. Mer kan jag inte göra.. Man får bara ge det den tid det behövs.




M

RSS 2.0