Nytt år, nya utmaningar!

Nytt år, nya utmaningar. Januari är snart förbi och det har varit en bra första månad på det nya året! Blev vald till månadens medarbetare idag på jobb! :) Oväntat men toppen kul! Så nu hänger det en bild med mitt tryne på  på jobb med en fin liten motivering. Jag gillar Danmark så otroligt mycket. Skulle verkligen kunna tänka mig att bo där. Jobbar ju i Hörsholm det är ca 20 minuter med tåg från Helsingör.
Henke har fyllt 25. Han Börjar komma upp i ålder han :) Var på födelsedags fest o fira han förra helgen. Det blir ju bättre och bättre men vissa dagar är det hårt att vi inte är ett par mer och man börjar vänja hjärnan vid att det nog faktiskt är så att det inte är menat att det ska bli vi igen ( som jag faktiskt trott fram till ett par månader sedan). Vi har en härlig relation till varandra idag. Bättre än jag vågat hoppats på. Jag menar han har ju absolut inga skyldigheter att ens ha kontakt med mig. Han är min bästa vän här i världen. Han är den som förstår mig mest tror jag. Vi var ju ett par i ca 5 ½ år så man lärde ju känna varann ganska väl.

Det är intressant att tänka på saker nu när man fått lite perspektiv på det. Jag behövde denna brytningen. Sen att det blev ett extremt år var ju lite väl hårt men jag har ju lärt mig otroligt mycket. Det har gått 1 år och 4 månader sedan vi gjorde slut. Jag har gjort MÅNGA tabbar detta året och kommer ju göra fler men förhoppningsvis inte i den formen. Sen är det ju så att jag behövde dom för att lära. För att bli en bättre person. Man kan ju inte göra saker ogjorda men man kan lära av dom och göra det bättre i fortsättningen. Jag var inte perfekt i mitt o Henkes förhållande men jag har verkligen lärt mig och ser saker nu som man kanske missade då för man inte visste bättre eller annat.

Ses...M

RSS 2.0