-Free fallin-

Craaaaaaaaaazy! :)

Livet känns skönt just nu. Är inne i en härlig våg. Tror det beror på att jag äntligen kommit närmare mig själv och den Malin jag faktiskt är. Inte den mystiska person som varit med mig de senaste 2½ åren.
Har ändrat lite vanor, avslutat saker som inte är bra för mig och ändrat mitt tänk lite. Jag hoppas det märks av mina nära. Man lär sig i livet och det sköna med livet är att i regel så förlåter det en och att man har en möjlighet att göra rätt för sig. Jag vill alltid göra rätt för mig när jag gjort fel och gärna avsluta saker så allt känns bra i hjärtat och magen. Saker och ting tar slut av olika anledningar här i livet och ibland utan någon vidare förklaring för det egentligen. Utan att det bara är så helt enkelt. När det kommer till mänskliga relationer..när dom tar slut så behöver ju inte det bero på att man inte tycker om varandra utan mer att det inte är menat att man ska ha en relation mer. Vissa människor kommer ju bara in i ens liv under en kortare period medans andra har man äran att ha i sitt liv, livet ut. Jag brukar tänka på min o Henkes relation. Jag älskade han mer än mig själv och livet ändå gick vi skilda vägar och det handlade ju inte om brist på kärlek utan mer att man inte ville åt samma håll och det är ju inget man ska ha ångest eller dåligt samvete över för det är ju inte att man gjort något "fel" eller "misslyckats". (Vilket jag tyckte att jag hade gjort låångt efter att det tog slut) Så det har tagit mig nått år att inse och komma fram till det.

Ska börja på ZUMBA!! :) Startar den sista augusti, 2 dagar/vecka. Tror det kommer bli perfa för mig! Älskar att dansa, röra mig och bara känna energin pumpa på.

Är ju coach på jobb nu i 3 veckor. Sista veckan nu på måndag. Rätt skönt faktiskt. Det har dock varit himla lärorikt. Har lärt mig otroligt mycket. Jag har insett att jag är duktig på att få saker ordnade iallafall. Så jag hoppas denna sista veckan går bra med.

Over and out från en glad Malin

Tack alla ni som finns i mitt liv. Ni är dom bästa.

-Mitt hjärta det brann-

- Länge sedan.. ja det kan man säga. Kommer det alltid vara länge sedan eller kommer man få uppleva det igen? Det är något som undras över för ofta. Man vill tro att det ska hända men ibland blir man väldigt tveksam. Jobbar med personligheten så den ska bli bättre. Livet blir som det blir. Kan inte styra allt för mycket över det.. Inte DET iallafall.. -

RSS 2.0