22/11-10

-Mot okända håll-

Någonstans på vägen borde man ju komma "rätt"


En lördags kväll i november

Jag har massa i min hjärna men vet inte alls hur jag ska formulera mig eller få ut det på det sättet jag tänker. Detta året har varit annorlunda. Jag har reflekterat och tänkt massa. Mer än vanligt och över lite andra saker iallafall på ett annat sätt. Att ha fyllt 25 har varit blandade känslor för mig. Jag har väl trott att mitt liv skulle se lite annorlunda ut men det behöver ju inte betyda att det är sämre. Man har ju blivit äldre så man ser ju saker på ett lite annorlunda sätt nu med. Jag börjar även känna att jag är Malin igen. Den Malin jag vill vara. Inte hon som varit framme nått år men den Malin behövdes ju med för att man skulle komma fram till detta. Sen lär man ju sig av sina misstag. OFTAST iallafall. Vissa saker kommer jag göra om och om igen och nog aldrig helt lära mig av. Mänskligt kan jag tro eller bara ren dumhet.. då får jag ta det helt enkelt. Eller iallfall fram till den dagen då jag tycker det räcker.

Sen det där med relationer.. jesus asså. Det är svårt! Kill relationer ska vi inte ens gå in på. Har kommit på att jag vet och kan absolut inget om det. Jag vet inte hur man flirtar, dejtar, ja allt sånt som ingår. Förr kunde jag nog flirta vill jag tro men det är som bortblåst. Kan alltså helt seriöst inte föra mig i en sådan situation mer. Bara som vän med folk. Den dagen jag träffar någon så kommer det bli kors i taket och denna någon är en tålmodig och öppen människa men även en med lite skinn på näsan. Som kan ta en för ens lite "egna" egenheter.

Sen ska ju André flytta. I december. Känns kanske inte JÄTTE kul.. Jag är jätte glad för hans skull men som jag sa till han att jag måste ju få vara LITE ego och säga att jag tycker det är lite halv trist. Så det lär väl bli en tripp upp till fjällen någon gång i vår.
Jag tror på 2011. Har på känn att det blir ett spännande år. Hoppas på personlig utveckling. Visst man utvecklas ju hela tiden men känner att jag vill utvecklas lite lite mer.

"Den första kärleken är som den första snön, man ser spåren tydligt"

Det är så sant.. Min första kärlek har verkligen satt sina spår.

Ms



RSS 2.0