Ner o vänd ibland

Det har varit två minst sagt fartfyllda helger för fröken Malins del. Det har dock varit himla kul o intressant! Har träffat massa människor. Haft lite hyss för mig men ganska oskyldigt. Försenad tonårs kris hade jag förra året nu har jag nog mest kul och är lite klokare o njuter. Jag är 24 år o folk man träffar säger att det är en fantastisk ålder att vara i. Ibland förstår jag inte vad dom menar, tycker mest att den är förvirrande denna ålder medans nån dag kan jag förstå dom. Dock inte lika ofta som jag inte kan förstå dom :). När man möter folk så lär man ju sig lite hur man inte vill vara men även hur man vill vara som människa.

Det där med kärlek är ju ett kapitel för sig. Jag har ju inte haft ett riktigt förhållande på snart 2 år. Ibörjan efter att det tog slut med mitt ex så letade man ju helt galet efter bekräftelse och efter någon som kunde tycka om en för då älskade man ju inte sig själv precis.. Stängde av alla känslor i hela kroppen o sket i det mesta från ens tidigare tillvaro och sätt att vara på för man klarade inte att ta itu med det just då. Man mötte någon som kunde fylla ens behov för stunden men det slutade ju eländigare än det började. Tragiskt men jävligt lärorikt :) O när man hade gått ner sig så långt att det var dags att inse att man måste göra en drastisk förändring i livet o rycka upp sig så börjar man jobba sig tillbaka till den man är. Alla behöver falla för att kunna resa sig. Det är nästan ett år sen nu sen jag bröt ihop helt den där söndagen. Det blev min vändpunkt. Absolut har man dagar då man är lite halv depp men det kommer man alltid ha och jag ser inte det som något dåligt bara man inte fastnar i det.
O när det kommer till det här med att träffa nån och bilda familj.. Det kommer den dagen då det är menat att man ska träffa någon. Det är väl bara det man får tala om för sig själv då de gånger man blir lite nere över det.

Kram

WAAAA!!

Det var MARTIN STENMARCK jag gick förbi!!! På min födelsedag o allt!!!!!!!

Födelsedag o så

Då fyllde man år igår! Tack så mycket för att ni gjorde så den blev så fin! Fikade med Carro på förmiddagen efter att jag hade hjälpt Suffe ner till stan. Sen åkte jag hem en snabb sväng sen ner i stan igen o skulle kolla lite i affärer. Då blev jag stoppad av Jonathan när jag var påväg in på H&M så följde jag med han o kollade på skor o pratade lite med han. Sen skyndade jag tillbaka till H&M o snabbt in där o fixa lite. Sen skulle jag hämta upp Jonas vid Sundsbussarna. Jag är nästan 100 på att jga gick förbi Martin Stenmarck!!!! O Om det var han så fick vi ögonkontakt!!! Wahhh!!! Sen skulle Jonas o jag till Väla o möta  Lina och Dan. Sedan  vidare till Åstorp för att hämta Peter. Tillbaka till Väla för att handla inför kvällens grillning. Fixa fixa.. Sedan bar det hem o snabbt in i duschen. Hämta upp Therese, sedan köra till Maria Park. Grillning, Buzz, Singstar, Cheesecake, goda drinkar o TREVLIGT sällskap! kan det bli bättre!? Nee.. Tack för att ni är så underbara! O chokladen ska jag ta väl hand om :)

SOm brevbärare får man uppleva massa :) I torsdags fick jag först se en spritt språngande naken man! Haha...hel apaketet till o med! O sen får jag hjälpa en liten pojk hem till hans mamma med en blödande mun! Ja man råkar ut för det mesta :) På gott o ont!

Jag skulle egentligen tvättat idag men där var typ inget o tvätta så jag tänkte att jag klarar mig en vecka. Tvätta i måndags om jag kommer ihåg rätt.. haha.. minnet mitt är inget jag skryter om.

Ska ha lite kalas imorn för familjen. Sen nästa lördag ska jag ha lite "fest" får la se om nån kommer. Det blir vad man gör det till :)

Kram hej


RSS 2.0