Hej

Jag fattar inte vad som hände med mitt förra inlägg det kom något konstigt mitt i allt..hmm.. Hoppas att detta blir bättre. :)
Ja jag har en del jag hade kunnat skriva om men jag är inte säker på om jag känner för att göra det. Men det finns en sak jag kan skriva iallafall. Jag har gjort en ny tatto!! :) Den är så söt! Är verkligen jätte nöjd!!
Asså jag hade kunnat sitta och skriva massor men det är nog inte läge än eftersom det inte kommer automatiskt. Så då är det nog inte meningen att det ska skrivas än :)
På lördag ska jag, Suffe o Therese ut och dansa!! Ska bli himla kul. Behöver komma ut lite ocj jag har inte dansat riktigt rejält på jäte länge! Imorn ska jag kanske träffa André. Har inte träffat han på ett bra tag heller. Så det hade varit kul det med. Vi får se helt enkelt vad som sker.

Nä om man ska ta sig en liten knäcke macka och sen kolla på "Ghost wisper".

Sov gott och må väl alla!

Kram M

Kommentar

Har en kommentar till mitt egna inlägg sist. Man kan inte förstå sig på alla människor och det är deffinitivt inte meningen att man ska göra det! Förtusan :) jag är ju själv ett levande mysterium ibland. Knappt jag själv förstår mig på mig själv! Hahah...
Jag har ju blivit coach på jobb. Det är som arbetsledare. Har varit rätt kluven över det om jag ska fixa det och om jag verkligen vill göra det. Men nu har jag gett mig attans på det att jag ska fixa det. Växa in i rollen o ta mig an det. Det lär bli tufft. En helt annan grej än Mc donalds. Folk har en annan jobb inställning här.. men jag ska göra mitt bästa!

Nästa vecka ska jag på konsert. Ska se Kent och Håkan Hellström. Med Lina och Thomas. Ska bli himla kul!

Nej, nu ska jag sova. Så det blir bara ett kort inlägg.
Sov gott



Tillbaka

Då var man här.. Det var ett bra tag sedan jag skrev. Så mycket som hänt sen sist. Kommer inte skriva om allt men jag kan ju säga som så att det går på rätt håll och det känns himla bra! Man har blivit klokare och säkrare som människa. Tycker faktiskt att jag har växt som person under denna tiden.. Även om jag vissa dagar inte är glad på mig själv. Man fortsätter ju att utvecklas och lär sig ständigt nya saker om sig själv och sina medmännikor. Men det finns många människor jag aldrig kommer förstå mig på, inte ens dom jag trodde jag kände.


Bokade en tattuerings tid idag! Har tagit mig typ ett halvår :) men saker sker oftast när det är meningen att dom ska ske. Jag ska göra lite blommor på min arm o axel. Jag vet att jag har sagt att jag inte har velat ha där för att då syns det när jag ska gifta mig men jag gifter kanske inte mig och den kommer inte synas så mycket :) O jag vill ha det! Så den 29 juli ska jag bege mig ner där. Håller tummen på att jag blir lika nöjd med denna som den andra.

Har varit hemma hos Fia och hennes söta små barn. Tack för en jätte fin kväll. Blev så glad!

Nu ska jag sova, blev inte så många timmar natten till idag.

Kram M

RSS 2.0