Ett rakt svar är det enda jag begär

Jag kan tycka att ett rakt svar är det minsta man kan begära av en annan människa. Att den ska svara uppriktigt..men jag har kommit på att det är svårare än man tror för många.. Vad jobbigt det måste vara att inte bara kunna svara för sig. Det blir väldigt påfrestande för oss i deras omgivning med. Eftersom man aldrig får ett äkta o rakt svar. Sanningen svider ibland o alla har vi sagt saker om människor som vi inte alltid kanske menat men har kanske varit arga eller så o då kokar det ju lätt över ibland :) men så länge man står för det så tycker jag det är helt ok. Alla felar vi ju liksom.
Snälla...var bara rak mot mig.. Det är det enda jag begär jag blir inte klok på massa flumm. Jag lovar jag tar sanningen. Ett rakt svar är det enda jag begär, svårare än så är det inte. :)

Jag saknar Therese här nere en massa.. Funderar starkt på att flytta till Stockholm...så kul vi hade haft det! Ska ju dit om ca 3 veckor o hälsa på :) Åker på torsdag kvällen o kommer hem på söndag eftermiddag/kväll. Hihi... :)

Kram M


Denna bilden tycker jag bara är så kul :) Har inget med inlägget o göra ju egentligen. Haha..


Best ever

Hösten börja komma smygandes nu märker man. Luften börjar bli lite friskare o kyligare. Mysigt kan jag tycka dock längtar jag inte efter nederbörden.. :/ men men.. man kan ju inte göra så mycket åt vädret.
Denna sommaren har varit helt fantastisk! Har haft så himla kul de senaste månaderna. Kommer minnas denna sommaren LÄNGE! Tack alla ni som gjort så den blev så fantastisk, ni vet vilka ni är :)
O som vi har dansat Therese, o träffat massa nytt kuligt folk. Haha... :)
Mitt hår har med hunnit växa o bli lite längre. Så jag börjar få ner det så som jag vill ha det.

Här är en bild på mig o Fille från en av alla dom roliga kvällar jag haft denna sommar!



Tack för att ni är dom ni är! Ni är dom bästa.
Många kramar
M

Dags för nya äventyr

Känns lite blött i ögonen denna morgon känner jag.. Blev först inte helt klok på varför men kom snabbt på vad det är för dag.. Sista riktiga kvällen med Therese på ett ganska bra tag.. Hon ska ju flytta till Stockholm och det känns som sagt lite.. Det är verkigen jätte kul för henne o jag önskar henne all lycka där uppe men man blir ju ändå lite ledsen i ögat..
Drömde i natt att kvällen kommer bli mög o det hoppas jag verkligen inte att den blir. Ska göra så det blir en kväll man kan tänka tillbaka på o Le!
Livet är en resa och man ska se till att göra så mycket man bara kan. Misstag är också en del av resan för det är ju dom man lär sig av. Det viktiga är nog bara att man lever! Tar vara på den tid man har på denna planeten.

Över och ut!
God Weekend
Malin

-Halfway home-

En ny favorit sång.. Brukar säga på jobb att jag ska ha den när jag gifter mig. Kolla gärna in den på Yt.
-Halfway home- med Jason Mraz.

Har lite semester denna veckan sen drar det igång på riktigt igen.. Slut på sommar posten.. Men men det ska nog gå bra. Hoppas bara det är lite mer förberett detta året.. (vilket jag inte tror det lär vara).
Vi har trippat in i Augusti nu..Tiden flyger verkligen iväg asså.. Hösten närmar sig. Jag tycker dock att det har varit en bra sommar men det blir en lite sorlig höst :/ Therese flyttar ju till Stockholm.. Vi har börjat bli goda vänner så det känns lite trist men jätte kul för henne! Man får åka upp och hälsa på, sen kommer ju hon ner ibland också ju.

Har ju tänkt att jag ska börja med någon aktivitet nu till hösten. Tror det får bli på badhuset. Aerobic o så.
Blir säkert bra :)
Jag ska förästen köpa mig en större säng. En sån 120.

Hej!

RSS 2.0