Ja

Jaha..då ska man påbörja något helt nytt här i livet.. Bo helt ensam.
Det ska bli intressant. Jag känner att jag behöver göra detta. Jag har ju verkligen vänt upp o ner på min tillvaro. Man kan aldrig vara helt hudra med något här i livet. Varje ny utmaning stärker ju en..förhoppningsvis. Sen lär man ju sej något om inget annat. Man kan begå sitt livs största misstag eller så blir det en början på något helt nytt och bra. Huvudsaken är väl att det känns rätt i magen o hjärtat när man väl tar beslutet. Sen kan man ju inte göra så mycket annat än vänta o se hur det hela utspelar sej. Sen känner jag att man kan inte direkt säga att något är "rätt" eller "fel", för det som känns "rätt" nu kan ju bli "fel" senare o det som känns "fel" nu kan bli raka motsattsen sen. Så jag tror att man inte ska "märka" saker med rätt och fel för mycket. Utan göra det som känns..
Vi behöver alla en tankeställare då och då. Det är lätt att man bara vandrar vidare utan att se sig omkring o verkligen titta. Ibland missar man små detaljer som kan komma att visa sej vara det som gjorde så att man beslutade sig för att ta "det" beslutet. Kanske behövde det missas för att förändringen behövdes eller så var det en slarvig miss... Det återstår att se. En förändring behövdes i vilket fall som...

Sen måste man lära sig eller jag iallafall.. Man sårara människor, man gör det. Medvetet eller omedvetet..men man gör det. Man kan ju försöka att inte göra det medvetet allt för ofta. För det gör ont i hjärtat..både för den som såras o den som sårar. Sen måste man förstå när man sårar.. Kunna se vad man har gjort och ha förståelse för den andra. Vad som sårar mig kanske inte sårar en annan och viseversa.

Ja..då ska man påbörja något helt nytt här i livet.. Får se hur det "slutar" eller "börjar". Något som man vet iallafall är ju det att livet går vidare. Dagarna fortsätter passera, minuterna blir timmar.. Man får se till att använda dom på bästa sätt. Men man får ha "dåliga" dagar men inte flerän dom bra.

Kram m


RSS 2.0