Vår fina bebis! <3

Fina, fina bebis! Nu har vi fått se dig! Du var det finaste jag sett. Du låg där inne och sprattlade så glatt! :) Det såg till och med ut som du vinkade till oss. Allt var bra med dig. Alla dina mått, ben och organ. Hon berättade att du är räknad att komma ca den 9 september. Vi är så himla lyckliga och längtar så enormt mycket efter att få träffa dig vår lilla skatt! <3
På fredag ska vi flytta och där kommer du få ett eget rum. Vi har hittat den perfekta tapeten som vi ska sätta upp! Vi har redan köpt lite kläder till dig och en fin liten nappburk.
Det känns helt underbart att ha dig i min mage och känna hur du växer mer och mer för varje dag. Känna dina nätta små rörelser. Du är det absolut bästa och finaste jag och din pappa har gjort! Att få bli din mamma är det bästa som har hänt mig! Jag är nervös ibland och jag hoppas att du ska tycka om mig. Jag vet att du, jag och Ola kommer bli en bra familj!

Bara så du vet så har jag älskat dig ända sedan jag tog mitt första graviditetstest den 8/1-12.

Kram från din mamma

Så himla häftigt! <3

Idag var Ola och jag med om en helt galet häftig sak! Vi fick lyssna på vår bebis hjärta! Helt magiskt.. Blev så himla rörd när man hörde det lilla hjärtat slå så fint! Att där verkligen är något i min mage som växer. Tror inte man kan förklara den känslan förrän man själv varit gravid. O nu är det bara lite mer än en vecka kvar tills vi ska få se det lilla underverket på ultraljudet! Längtar så himla mycket!


Kram från en lycklig och tacksam Malin

RSS 2.0