Hur?

Ja Hur ska man veta vad som är rätt beslut..

Ms

En tanke

Har varit i Kalmar hos Anna torsdag-söndag. Det var himla trevligt! Skönt o få lite miljöbyte faktiskt och få träffa Anna :).  Men jag måste ju erkänna att jag har inte varit i min vanliga Malin form. Är lite off om man kan säga så. Men man kan ju inte vara på topp alltid, fast jag gillar ju inte att vara off riktigt. Att vara här men ändå inte. Vara helt utmattad fast att man inte gjort något krävande. När ens tankar och känslor får en att bli så trött..

Det har varit ett tufft år för mig det vet jag men det har ju varit mestadels kul!! Så det är väl bara o låta tröttheten bli klar så är man på topp sen igen.
Har haft mycket tankar kring jobb o så. Eksemen har ju inte varit nådiga nu de sista månaderna o ska det fortsätta så så kommer jag inte orka. Dom tröttar en något helt enormt. Kan inte sova o få ro i kroppen. Sen rent allmänt har jag ju tänkt på om jag skulle vilja pröva något nytt. Vet väl bara inte helt vad jag skulle vilja. Jobba i kassan på typ Maxi eller Coop hade passat mig perfekt. Hjälpa kunder o små prata med dom. Sånt passar mig! Jag vill inte vara för personligt engagerad, därav så går ju yrken som lärare o även personlig ass bort. Tror att jag hade varit bra på båda jobben men rent känslomässigt hade jag inte klarat det.  Jag är ju född med ett överflöd av känslor i min kropp så jag tycker att det är rätt jobbigt med känslor o så. Jag har ju dock blivit bättre på o stänga av vid vissa tillfällen o så vilket är en bra början ju.

Nog pratat för idag. Känns lite skönt o fått ur sig lite av ens tankar. Dom som  jag känner att jag kan dela med mig av iallafall. Resten stannar i mitt huvud.

Kram

RSS 2.0