Sova

Det är något som jag inte kan för tillfället. Festivalen ägde ju rum i helgen o jag jobbade natt så min säng tid har varit 5-6 tiden de senaste dagarna o nu så inbillar man sej att man ska somna kl 11. Tror inte det va! Jag vill ju så gärna somna men det går inte. Är för uppspelt i kroppen. Sitter o lyssnar på lite lugn musik så blir jag kanske trött.

I morgon kommer min kära moster på besök. Kul! :)
Jag har inte gjort mycket vettigt idag o det har varit så himla skönt. Gick i pjamas till kl 6 typ o bytte då om till mjukis byxor istället ;) Åkte en snabbis till Väla med Henke. Vi beställde en fåtölj puff. Lime grön o vit!! :) Me like alot!! Har ju mublerat om här hemma (igen) o nu känns det äntligen som att det kommer bli riktigt bra! Sov rummet blev jätte mysigt. Är bara några små tavlor som ska upp där sen är det helt klart. Gästrummet eller "Multimedia rummet" (enligt Henke) är lite halv klart. Det är in där som puffen ska. Har fått för mig att jag ska göra en mys hörna. Får se hur det blir med det. Så det rummet står lite halv färdigt men det får man ta. Vi ska även köpa en ny soffa! En i läder, turkos :) Riktigt snygg! Kommer passa perfekt i vårt stora rum.

Lite trött har jag blivit. Ska kanske göra ett nytt försök med sovandet.

Ha det så bra!
Många kramar M

Festivalen

Jaha då var årets festival slut. Jag är ju glad att jag jobbade för jag tycker ju inte att festivalen är så jätte jiho. Det är så enormt mycket av allt då. Men det som jag såå gärna hade velat se och som känns sorligt är Erik Segerstedt.... :( jag ville så gärna se honom!! Han är ju så himla bra.
Det var himla kul o jobba. Körde skiftet i lördags, känns väl ok men det finns ju alltid saker man kunde göra annorlunda eller bättre. Fast jag gjorde mitt bästa o mer kan man ju inte direkt göra även om man hade velat.. Nu vet jag hur det är o köra skift när det är ett så stort event o så många medarbetare som jobbar. Kul men krävande. Vad jag inte förstår bara är vad alla gör på Mc Donald´s? Det var ju fint väder o god mat ute på stan men ändå så vill dom komma till oss ;) Haha..alla gillar burgare ;)
Det roliga med festivalen är att det finns så enormt mycket människor asså o det märks verkligen på festivalen. Då kommer Alla!!

Har lite nya låtar som jag gillar, två nya artister. Ozzy o Kelly Osbourne. Jag gillar deras låtar!
- Changes-
- Mama I´m coming home-
- Here for you-
- Dreamer-
- Close my eyes forever-
- More than life itself-

Detta var några som jag gillar :)

Har jobbat stängning ikväll. Nu är jag ledig alla dagar denna veckan utom onsdag :)
Jag känner för o göra något helt impulsivt! Hahah...

Kram M

Fredagen den 13:e

Ja det är det idag o jag är ju inte direkt skrockfull angående denna dag. Har haft mest tur på fredagar den 13:e. Fick mitt körkort en sådan dag tex. Idag har varit en himla bra dag. Jobbat frulle. Skulle slutat 3 men det brukar inte bli så.. Så jag var kvar till 4a idag. Sen fick jag komma hem. Karolina o Linda var sånna änglar o hjälpte mig med mina kassor så att jag o Henke kunde gå på bio <3 Vi såg Transformers :) henke har veat se den ett tag nu. Den var jätte häftig tyckte jag!! ;) Har varit så glad hela dagen!

Jag har förlängt min semester. Så jag kommer att vara ledig nästan 5 veckor i sträck :) känns bra! Ladda om batterierna. Det behövs men jag lär nog bli rastlös efter ett tag för man är så van vid att hålla ett häftigt tempo o alltid ha något på gång med jobb o så.

Från det ena till det andra. Henke o jag köpte sköljmedel med doft nu sist när vi var o handla o jag luktar helt underbart nu asså!! Haha.. låter som om jag luktat illa innan ;) men har ju alltid haft oparfymerat pga allergi o så men jag hoppas, hoppas att det ska gå bra o ha det!
I onsdags så köpte jag en ny skiva! Jag säger bara WOW!! Åhhhhh..... så bra den är asså! Gavin DeGraw säger jag bara!!
-More than anyone- såå fin :) I´m in love..
Hans röst är klockren!
På tal om röst så ska jag vara med ett band o spela in en eller två låtar. Spännande! Dock aningen skrämmande... har inte sjungt ordentligt på typ 3 år så jag håller på o öva upp mina stämband lite. Vi får väl se hur det går.
Den låten som är bestämd är -Abandoned- med gruppen Kamelot. Hade inte hört talas om dom för Robban berättade om dom. Himla bra! Power metal band. Jag lär ju återkomma med info hur det går med det o så.

Nä nu ska jag sova tänkte jag! Börjar 07 imorn.
Tack Henke för en fin eftermiddag! Puss

Kram Malin


TisDag

Jag är lite trött idag. Dagen har varit väldigt givande. Den började med att jag försov mig. Skulle ju träna med Suffe. Väl nere i stan så bär det av till Friskis. Det var mer folk där denna gången. Fler biffar..haha..så jag var inte ensam biff ;) Vi var duktiga o tränade i en timme. Sen bar det av till duschen sedan till Väla. Våra magar kallade på mat då. Så våra söta ben tog med oss till restaurang torget. Taco blev det för min del o wok för Suffes del. Mätta o belåtna så började färden i alla affärer!! :) Jag hittade massa fint idag! Blev så glad! Hittade ett par riktigt snygga stövlar med men dom köpte jag aldrig...ångrar det lite så det blir nog ett litet återbesök i skoaffären senare i veckan.. ;)

Jag har lite blandade känslor i magen idag.. Ska inte vara assistent mer nu o det känns lite ledsamt för det har varit så himla kul! Kommer sakna honom. Vi ska ses en gång till så det känns bra! Så man kan säga hej då ordentligt. Men jag blir lite ledsen ändå... men så är det ju.. Saker som har varit kul saknar man ju. Men man har ju alltid sina minnen kvar, dom kan ju ingen ta ifrån en.
Sen har det blivit meck med en liten resa som jag o några från kursen skulle göra i augusti... Blir lite putt. Vill ju jätte gärna att det blir av. För det hade kunnat bli hur kul som helst! Hoppas att det löser sig. Annars åker jag själv.
Sen skiftet igår gick inte bra...blä.. Måste lära mig o ta för mig lite. Att det är JAG som kör skiftet inte nån annan. Det kommer väl med tiden. Man kan inte vara toppen direkt ju..

Lite låtar: 
-Tusen bitar- Björn Afzelius
-Lonely girl- Sandi Thom
-When your gone- Avril Lavigne
-Apologize- Timbaland
-i still think about you- Danger danger

Imorn jobbar jag 06-14. Rätt skön tid tycker jag :) Man kommer hem i tid o kan göra lite saker. Ska kanske åka till IKEA o kolla efter nån fin fåtölj eller så. Handla lite mat. Kylen o frysen börjar bli lite tom :) Sen är jag ledig i helgen o då ska jag på 25 års fest. Känns som om det kommer bli rätt rejält drag! Är sugen på o festa loss lite ;) Så det lär väl bli en o annan cider! Haha...

Ha det bäst!
Kramar från Mej


RSS 2.0