Fredag idag

Ja det är det o jag ska jobba stängning...är lite nervig men det kommer nog gå bra! :) Har inte jobbat så mycket stängning nu som skiftledare, inte som medarbetare för den delen heller. Min nästa stängning är på HBG- festivalen o då är det MYCKET folk där. Jag gillar ju förvisso när det är mycket folk, sålänge allt bara flyter på. Bra skåp, bra kassor osv.. Men hackar det så blir det så besvärligt o genast inte lika kul. Det bästa även sämsta enligt vissa kanske med att jobba på Mcd är att det händer alltid något nytt varje dag. Bra eller dåligt. Man förvånas inte längre över saker som kan hända. Mystiskt... Hahah..

Var på Fredriksdals teatern med pappa, mamma, Matte, Martin, Mormor, Nadja, Lenne o Henke i onsdags!! Så himla bra det var!! Jag skrattade som en galning! Dom var så enormt duktiga, silket kroppsspråk dom spelade med asså! Önskar att jag kunde göra något sådant. Skulle lätt vilja börja spela teater. Teater är galet kul.

Igår köpte jag 3 par skor!! :) Vill hitta något fint litet klädesplagg med, får se om jag hinner kolla lite i affärer nästa vecka kanske. Matte ska ju ha fest den 7 juli o då måste jag ha något fräsigt på mig! Hoppas att Martin L kommer dit! Var så länge sedan jag träffade honom. Måste köpa present till Matte med..Hmm..kom o tänka på att jag måste ringa mamma o säga til om den present saken.

Men tack för idag! ha en jätte skön o rolig helg!
Kramar M.s


Mm..en till

Ja, en till sådan dag! Igår var jag först o tränade med Suffe :) Mycket trevligt! Kändes skönt o träna lite, känna att man gör nått samtidigt som man har det trevligt o snackar strunt. Jag gillar o snacka strunt ;) Inte skit utan strunt! Sedan kom Jonas. En kille som jag lärde känna i Stockholm på BSM kursen. Han följde med mig o Suffe när vi skulle äta efter träningen. Träffade Martin J i entren på Friskis! Har inte sett honom på jätte länge så det var kul! Blev lite snabb snack. Sedan skulle jag på mitt första ass-möte. Fick berätta lite hur det var på kursen o så. Vilket var bara positiva saker. Sen skulle jag ha haft en utbildning men Lykke tog den i stället för hon har inte haft någon. Så jag hjäpte till lite på golvet istället. Jag gillar o hjälpa till. Sen åkte jag hem. Ringde Erik, saknade han lite så jag ville prata. Undra om han blir galen på skåningen snart ;) När jag kom hem så åkte jag direkt igen. Haha.. Hade inget o göra så Jonas o jag gick en sväng längs norra hamnen o satte oss där nere ett tag o pratade. Sen blev det att vi satt på donken en timme för vi missade tåget :) När jag skulle med tåget så träffade jag Jonathan. Kul! Väl hemma efter en himla bra dag så somnade jag gott!
Idag tog jag varorna, vilket var himla kul! Han killen som kommer på lördagar brukar alltid hjälpa mig o köra in allt o så o idag så hjälpte han den här andra killen mig med! :) Så glad o tacksam jag var!
Hahah..sitter o snackar med Karin på msn. Vi är överens om att jag har blivit tuffare..hon är rädd för mig..haha.. Jag är ju inte farlig :) Är ju snäll ;)

Kramar till alla som vill ha en

En eftermiddag som denna

Ja...man kan inte be om en bättre. Idag träffade jag Amelie i stan. Ska man träffa Amelie så vet man att man får en bra dag! Hon är bara bäst!  Vi tog först en mjukglass. Jag tog i rån för ovanlighetens skull, brukar alltid ta i bägare annars. Med våra glassar begav vi oss mot norra hamnen o gröningen. Många människor ute, trevligt! :) Till slut hamnade vi på gröningen. Satte oss på en hmm...vad heter det? Jo en mur! Där placerade vi våra ändor. Satt vi o snackade o kollade på allt folk. Sen såg vi hur det började blixtra i Danmark. Riktigt häftigt o se det så på avstånd!! Sen såg vi regnet också. Livet är ljuvigt!

Jag har ju alltid varit en hopplös romantiker men jag har banne mej blivit det ännu mer. Går bara o nynnar på massa love songs hela tiden nu. Jag blir ju så rörd av kärleken... Åhh...

Krama alla du tyckerom eller säg något fint! Det kommer uppsakattas.

Kram M

En liten dikt

" Den bästa sortens vänner är de som man kan sitta en hel kväll med utan att säga ett ord och när man ska gå känner man att det har varit det bästa samtalet i livet. Sanningen är den att vi inte vet vad vi har förrän vi har förlorat det men det är också sant att vi inte vet vad vi saknar förrän vi har funnit det.
Dröm det Du vill drömma, åk dit Du vill åka och var det Du vill vara. För det finns bara ett liv och det finns bara en möjlighet att göra allt det som man önskar göra.
De lyckligaste människorna är inte de som har det som är bäst, utan de som på bästa sätt använder det som de har. Ha tillräckligt med tur för att vara ödmjuk, tillräckligt med utmaningar för att vara stark, tillräckligt med sorg för att vara empatisk och tillräckligt med hopp för att vara lycklig.
När du föddes grät du, och alla runt omkring dig log. Lev så att det, när du dör, är det du som ler, medan alla runt omkring dig gråter. Ta inte alla dina vänner förgivet, en dag finns dem inte där och du önskar att du skulle ha uppskattat dem mer än vad du gjort."

 

Kan du det?

Kan du säga att du tycker om någon?
Finns det någon som gör att du ler lite extra genom att bara tänka på denna "någon" ? Blir du varm av glädje, pirrig eller bara helt svag... Tänk att en annan människa kan få hela din kropp o tanke att reagera helt utan förvarning. Det är underbart samtidigt skrämmande att någon kan ha en sådan makt över ens känslor.

En enda kyss, en berörning eller bara en blick..

Bara tanken på dig får mig att rodna... hjärtat börjar slå snabbare o jag blir helt svag....





M.S.

- Big GirLs DoN´t cRy-

... Den låten är såå himla bra. Jätte fin.. Musik är så magiskt tycker jag. Det finns en låt för varje känsla o varje tanke man har. Då känner man det ända in i hela själen o hjärtat..
Jag skulle inte kunna leva utan musik. Är allt för beroende av det. Hmm..hur bra lät nu det ;) Hahah... 
Men det är ju ett bra beroende. Mitt Polly kulor beroende är ju en helt annan 5a. Det borde jag ta tag i! Haha.. Äsch! Jag gillar Polly :) Man kan använda Polly på så många sätt! Eller hur Erik? ;)

Asså jag är nog inte rätt person till o skriva blogg. Har aldrig något vettigt o skriva om. Mina tankar är så flummsiga o osammanhängande.

Vi får se om jag bättrar mig!

Kram hej

Tänkte att det var på tiden o börja blogga!

Jaha vad ska jag skriva nu då? Hmm.. Jag är Malin, kallas dock mest för Mala vilket jag gillar väldigt bra :)
Asså jag vet inte vad jag ska skriva. Känner mig lite fånig..Hahah... Så detta får räcka så länge.

Ha det så bra!!
Kramar i massor


-Big girls don´t cry-


RSS 2.0