Ibland lite för ofta

Kom på ett uttryck nu :)

- What´s right for you maybe is left for me-

Kanske inte vidare bra men jag kände mig så klok som kom på det :)

Jag har tänkt en del på en sak idag. Hur andra människor påverkar en. Både på gott och ont.
Jag umgås med människor som jag tycker väldigt mycket om på många plan och som plockar fram väldigt bra sidor i mig men även i några av dom människorna finns det ju att dom kan plocka fram några av mina dåliga sidor som jag är mindre glad o stolt över. Jag vill tycka att jag är en relativt stark person och att jag står för den jag är MEN ingen regel utan undantag.. Jag har svårt för att stå fast vid min syn vad gäller en sak, inte min åsikt om det. För personen i fråga är så stark i sin framgång med att man ska tycka samma. Jag försöker vara naturell i det hela men det är svårt.. Vilket gör att jag får ont i magen..  :( Alla pratar skit och strunt. Mer eller mindre o det är mänskligt. Det är så vi människor fungerar men man ska inte tvinga på andra sina åsikter. Sen är det skillnad på skit o skit. Så länge man står för vad man sagt anser jag inte det som skit. Ibland önska man att man kunde fått en instruktions bok om hur man ska klara livet. För ibland tycker jag det är svårt. Även så man kunde vetat hur det ser ut lite längre fram så man kanske hade lugnat ner sig lite när det kommer till vissa frågor här i livet. Men det är klart..  då hade det ju inte varit nån spänning eller utmaning. Man vill inte ha allt serverat. Man vill jobba för det.

Kram M



Eller vad säger du?

-It isn´t over until it´s over-

Det är ju så sant som det är skrivet :) Just den meningen säger så många olika saker. Den kan ju verka lite depp men jag tycker den representerar styrka, vilja o möjligheten till att förändra. Man ska ta vara på livet o göra så mycket man kan o vill. Ibland är saker o ting blä men oftast är dom ju rätt nice :) o man behöver ju det där gråa o medelmåttiga i tillvaron för att det ska bli lite veriasion på det hela. Jag är ju aningen gnällig över det gråa tyvärr ibland vet jag... :P men sen beror det ju på att jag är en gnällfis hihi :) det tillhör min natur liksom. Det enda är väl att jag kan känna att det behövs förändring..jag klarar ju inte av att allt lallar på för länge. Det behöver deffinitivt inte vara stora förändringar, absolut inte. Kan vara små saker. För det är ju i regel de små sakerna som gör de stora underverken. Absolut att den dagen man får barn o så är det ju en enorm förändring. Därför behöver man nog de små förändringarna under tiden så att man är lite beredd den dagen ens liv kommer ändras radikalt. 

Har köpt 2 nya skivor.
Melissa Horn
Tracy Chapman

Det är bra musik det :)

Natti natt

Kram M

Droppa det tack

Jag börjar på riktigt undra om det är nån som driver med mig... Samma sak varje gång ju... o så kul är det faktiskt inte.

LIVETs sjuka ironi återigen...

Men jag är glad ändå ;)

Kram M

RSS 2.0