När hela världen ser på

Jag har varit på villovägar det senaste året. Det är inget jag kan eller vill sticka under stolen med. (Tack Peter för det roliga ordvalet) Alla hamnar vi lite fel ibland. Eller fel o fel...Man måste ju hamna "fel" för att veta vad som är ens "rätt". Detta året som gått har jag gjort mest saker som Malin inte står för egentligen. Men man måste ju pröva det för att veta helt säkert att det inte är något för mig. Som jag har fått berättat "Det är bättre att ångra något man gjort än att ångra något man INTE har gjort" man lär ju sig alltid något av det man gör. O det här året har lärt mig massor. Inte så jätte mycket positivt utan mest den hårda sanningen. Den sorliga sanningen om människor. Sen de positiva sakerna som jag har lärt mig har varit guldkorn och jag har lärt mig att det även finns få guldkorn till människor o dom ska jag hålla varmt kring hjärtat. Sen det här med vänner.. ja.. intressant. När mitt "år" började så såg det annorlunda ut mot idag.. Jag vet idag vilka som verkligen är mina vänner o vilka som verkligen är fina människor. Det har gjort ont o tatt mig väldigt hårt men jag står upp o är lycklig idag. "En dag i sänder.." Sen vet jag ju att dom mår ju inte så speciellt bra i sig själva men helt ärligt...jag bryr mig inte. Jag orkar inte slösa mer energi på dom. Jag har redan gett för mycket av min tid o mitt liv.

Jag o Suffe var på kör igår :) jag vet inte var jag ska börja. Kan inte beskriva den känslan jag fick i min kropp o i mitt hjärta. Det var precis som jag fann en pusselbit som varit försvunnen. Förstår inte att jag har låtit bli att inte sjunga i kör så länge.. men det har nog funnits en mening i det.
Ska snart ta en promenad! Hösten är på väg :) Det är så underbart. Jag älskar verkligen hösten.
O en kul sak till jag kan berätta! Jag, mamma o mormor ska till Stockholm i december o se "Footloose" !!!

Ha det helt underbart!
Kram
M


Livet

Det är ju faktiskt så att man väljer ju själv hur man vill leva sitt liv. Visst helt och hållet går ju inte eftersom man är ju inte ensam i världen och vad andra människor gör kan ju påverka mitt liv. Men jag väljer ju själv hur jag hanterar situationen. Jag kan ju välja att bara se det negativa eller så kan jag försöka vända det till det positiva och ta mig igenom det genom att göra det bästa av situationen. Se allt i livet som en lärdom istället för något dåligt. För allt du är med om lär du ju dig något av. Även om ibland det är något dåligt man lärt sig :) men då vänder vi det direkt....nu vet jag ju att jag inte ska göra så igen och därmed blir det till något positivt igen. Sen står jag fast vid att man måste ha olycka o negativa ting i livet. Annars uppskattar man inte det fina och positiva.
Se dina medmänniskor... du vet inte vad dom går och bär med sig i sin livsryggsäck. Men låt inte dina medmänniskor trycka ner DIG och få DIG att känna dig mindre värd för det är du inte. Då är det dom som inte har hyffs och inte tar tag i sin egen olycka. Dom lägger vi inte ner någon tid på. Det är dom tyvärr inte värda. För om min olycka är något som gör dom starka och glada så är det ju bara sorligt..

Jag gillar livet. Vissa gånger är det hårt och andra dagar lugnt och fint men det är ju den balansen man vill ha. Det ska gå upp och ner.

Njut av livet och låt inte andra stoppa din livslycka och framgång som människa. Tänk bara då att du är iallafall stark nog att leva ditt liv medans dom slösar bort sitt...

Kram M

Ja

Jag förstår inte och lär nog aldrig förstå mig på människor och deras grymhet dom kan utföra mot oss andra...
Jag tackar varje dag för att jag inte är en så misslyckad människa så jag måste förstöra för andra för att känna mig "bra".

Som Grynet bruka säga " Ta ingen skit" O en sak till...."Det som inte dödar dig stärker dig bara" (Även om det är sjukt svårt o tro ibland)


RSS 2.0